Outfit

Jeg har fundet ud af at jeg elsker at blande brænte faver sammen. Jeg skal prøve på ikke at gå så meget i sort dette efterår. La os nu se hvordan det går, men garderoben er ved at få en del farver ind. I LIKE! Sådan her så jeg ud i torsdags:

t: Lately I’ve been hooked on mixing burnt colors. I will try not to dress that much in black clothes this fall. Let’s see how that goes, but my wardrobe is getting filled with colors right now. I LIKE! This is what I wore last Thursday: 

Jacket//Zara, top//H&M, skirt//Zara, shoes//New Balance

Skriv en kommentar

1 kommentar til “Outfit”

  1. Mia Malene skriver:
    12. august 2012 kl. 17:11

    Rigtig flot outfit – og meget inspirerende. Tror også jeg vil se om jeg kan lade være med at gå i så meget sort!

Følg Celine Albert:

Celine Albert - bloglovin Celine Albert - bloglovin

INSTAGRAM

@celinealbert