Kontakt

 

Er du interesseret i at komme i kontakt med Looklab.dk, kan du kontakte os via mail eller pr. telefon.

Har du generelle spørgsmål kan du skrive til:
info@looklab.dk

Har du spørgsmål omkring mulighederne for annoncering, partnerskaber, sponsorater o.lign. kan du skrive til:
partner@looklab.dk

Du kan også kontakte vores salgsansvarlige, Christian Kruse, på:
ck@looklab.dk eller pr. telefon: +45 40 54 64 72

ønsker du at komme i direkte kontakt med én eller flere af bloggerne kan du skrive til dem på følgende emailadresser:

sara@looklab.dk
celine@looklab.dk
stine@looklab.dk
healthjunkie@looklab.dk
allthingsdapper@looklab.dk
theinsider@looklab.dk
rikkekroeger@looklab.dk
ella@looklab.dk
stylebyjosephine@looklab.dk
guldlog@looklab.dk
malsen@looklab.dk
fit4livin@looklab.dk

Hvis du vil sende noget til os, er vores adresse: LOOKLAB, Allégade 12, baghuset, 1. sal, 2000 Frederiksberg.

De bedste hilsner
Looklab.dk

Luk

Om Looklab

Velkommen til LOOKLAB!

På Looklab.dk finder du nogle af Danmarks allerbedste mode- og livstilsblogs. Vi elsker mode, stil, shopping, skønhed, mad, musik, design, kunst og en masse andet - og det vil vi gerne dele! Derfor er vi gået sammen om at skabe et fælles univers, et slags konsortium, hvor vi hygger og deler med hinanden og alle jer, der sidder ude på den anden side af skærmen. Vi opdaterer døgnet rundt, 365 dage om året med alt fra brudstykker af vores liv, vores bedste mode- og skønhedstips til dugfriske reportager om trends, streetstyle og mode events in real time!

Har du ris, ros, spørgsmål eller forslag til forbedringer? Så send en mail på  info@looklab.dk.

Vil du høre om mulighederne for kommercielle samarbejder på Looklab.dk, så er du velkommen til, at kontakte os på partner@looklab.dk eller ringe til Christian Kruse på tlf. +45 40 54 64 72. Vi elsker samarbejder der er sjove for læserne, for virksomhederne og for os - og i fællesskab kan vi skræddersy den helt rigtige løsning.

Vores adresse er: LOOKLAB, Allégade 12, baghuset, 1. sal, 2000 Frederiksberg

Så ja - velkommen til Looklab, surf rundt og tag del i vores univers!

De bedste hilsner
Looklab.dk

Luk

BLIV LOOKLAB FRIEND

 

 
 

Regler og vilkår for Looklab Friends

Ved at tilmelde dig som Looklab Friend modtager du fremover Looklab's nyhedsbrev, LOOKLETTER. Dermed er du altid sikret de seneste nyheder, konkurrencer og en helt ny vinkel fra os på Looklab. LOOKLETTER udkommer hver 3. uge og vil være dér I kan se os fra helt nye sider!

Looklab kan også sende emails med sponseret indhold og vi lover (amar' og halshug), at vi kun vil sende relevant information til jer. Fx om spændende lagersalg, VIP-events eller tilbud fra butikker, forretninger og onlineshops. Spam has never been cool ;-)

Ved at oplyse dit telefonnummer når du registrerer dig som Looklab Friend, vil du fremover ved udvalgte lejligheder, modtage en sms. Servicen er helt gratis.

Husk! Du kan til enhver tid afmelde dig som Looklab Friend og dermed også nyhedsbrevet samt sms-servicen fra Looklab.dk gennem vores nyhedsbrev. Men vi håber, at du vil synes ligeså godt om Lookletter, som vi gør ;-)

Luk

Les Exclusifs de CHANEL

I mandags inviteret Chanel mig til en privat parfume konsultation i Magasin. Det er fordi de lancerer deres nye serie Chanel Espace Parfums, som I kan se på billedet over.

Last Monday I was invited to Magasin du Nord to see the new fragrances by Chanel, named Espace Parfums.

Jeg var så heldig at få møde parfume eksperten Hervé Barthélémy. Han ved ALT om dufte. Det var virkelig en oplevelse at få møde ham. Nåh, men for at finde “min” duft, spurgte han mig en masse spørsmål, som f.eks hvilke tybe blomster kan du lide at dufte til? Kan du godt lide friske dufte osv.

I was so lucky to meet and have a private consultation by fragrance expert Hervé Barthélémy. To find out what I like, he had to ask me some questions so he could figure out my fragrance.

Parfumen jeg endte op med at vælge var Coromandel fra Chanel. Jeg er en meget efterår pige og kan også derfor bedst lide tunge og fyldige dufte. Denne passer mig perfect og jeg har fået rigitgt meget ros for den.

I ended up with Coromandel. It smells soooo good!! It’s insane. People have already asked me what kind of perfume I use. It smells  like fall. I really like the heavy perfumes. And Coromandel is just Perfect!

Skriv en kommentar

2 kommentarer til “Les Exclusifs de CHANEL”

 1. Anne skriver:
  23. oktober 2012 kl. 05:09

  Maa have vaeret en super oplevelse og en fornojelse at kunne sidde og fine lige praecis den duft der passer til en, med Hervé Barthélémy..

  ps: super blog du har dig..

  • Celine Albertskriver:
   23. oktober 2012 kl. 12:01

   Tusind tak Anne:) Ja det var virkelig en fornøjelse!!

Følg Celine Albert:

Celine Albert - bloglovin Celine Albert - bloglovin

INSTAGRAM

@celinealbert